Kelab 125z Malaysia
Kelab 125z Malaysia

RIDE ALONE if you want to go FAST, RIDE TOGETHER if you want to go FAR..
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Dino
Penaung
Penaung


Posts : 1021
Join date : 19/02/2011
Age : 23
Location : Pasir Mas, Kelate===>Shah Alam

PostSubject: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Mon 4 Jul - 3:07:30







Tim Osman (Osama) baru-baru ini lebih dikenali sebagai Osama Bin Laden. "Tim Osman" adalah nama yang diberikan kepadanya (Osama) oleh CIA untuk "tour"nya di AS dan pengkalan tentera AS, bagi mencari sokongan politik dan persenjataan. Ada beberapa bukti bahawa Tim Osman telah melawat White House. Ada kepastian bahawa Tim Osman melakukan lawatan di beberapa pangkalan tentera AS, bahkan menerima demonstrasi khas penggunaan persenjataan terkini oleh tentera AS. Mengapa hal ini tidak dilaporkan di media utama di Barat? Adakah Osama Bin Laden satu alat konspirasi untuk menjatuhkan Islam? Kebanyakan rakyat Afghanistan juga mengakui mereka tidak pernah mendengar nama al-Qaeda dan Osama Bin Laden sebelum serangan 11/9.


_________________

"Laughter makes you young, love makes you beautiful"
Back to top Go down
View user profile
Dino
Penaung
Penaung


Posts : 1021
Join date : 19/02/2011
Age : 23
Location : Pasir Mas, Kelate===>Shah Alam

PostSubject: Al-Qaeda ciptaan Amerika   Mon 4 Jul - 3:10:50



Dalam sebuah filem dokumentari terbitan BBC berjudul "The Power of Nightmares" pejabat CIA secara terbuka mengakui bahawa Al-Qaeda sebenarnya merupakan 'rekacipta' yang tidak pernah ada kebenarannya. Pentadbiran George W Bush memerlukan sebuah alasan yang logik sesuai dengan undang-undang sehingga mereka mampu mencari kambing hitam 'the bad guy of their choice' iaitu Undang-undang yang telah dijalankan, dalam rangka melindungi kita dari demonstrasi dan "organisasi pengganas" seperti mafia. Mereka membayar Jamal al Fadl ratusan ribu dolar supaya mencipta 'story line' mengenai Al-Qaeda untuk pentadbiran Amerika Syarikat.

"Al Qaeda bukanlah sebuah organisasi. Al Qaeda sebenarnya merupakan sebuah cara kerja ...tetapi hal tersebut mempunyai hallmark dalam pendekatannya."

_________________

"Laughter makes you young, love makes you beautiful"
Back to top Go down
View user profile
Dino
Penaung
Penaung


Posts : 1021
Join date : 19/02/2011
Age : 23
Location : Pasir Mas, Kelate===>Shah Alam

PostSubject: Al-Jazeera   Mon 4 Jul - 3:16:34

Al-Jazeera merupakan saluran berita Arab terbesar dan yang paling kontroversi di Timur Tengah. Stesen TV itu menawarkan berita dari seluruh dunia selama 24 jam setiap harinya dan memusatkan pemberitaannya pada wilayah konflik terpanas. Ditubuhkan pada tahun 1996 dan berpusat di Qatar, jaringan berita Al-Jazeera merupakan jaringan berita yang paling cepat berkembang di antara komuniti Arab dan orang-orang yang bertutur dalam bahasa Arab di seluruh dunia.


Al-Jazeera dimiliki oleh Putera Alwaleed Talal, rakan kongki Rupert Murdoch (taikun Yahudi)


Putera Alwaleed (al-Jazeera) dan Rupert Murdoch (20th Century)


Ketahuilah bahawa Al-Jazeera sebenarnya merupakan media propaganda utama untuk kepentingan Amerika Syarikat dan keseluruhan rancangannya dilakukan di Amerika Syarikat dengan kerjasama Allied Media Corp. Setiap kali Al-Jazeera melaporkan berita terbaru sama ada melalui video atau audio mengenai Al-Qaeda atau Osama yang mengancam keselamatan Amerika Syarikat, ia sebenarnya telah dilakukan di studio Allied Media Corp. Padahal dengan melakukan hal itu, secara tidak sengaja pentadbiran Amerika Syarikat mengancam keselamatan rakyatnya sendiri. Studio-studio Allied Media Corp membuat video dan audio tape untuk Presiden Bush dalam rangka Amerika Syarikat untuk meneruskan Perang Menentang Pengganas serta perang saraf menentang rakyatnya sendiri (anti-Zionis dan pro-Kristian Katholik) selain negara-negara berdaulat lainnya di dunia.


Hebat...Osama bin Laden juga sudah memakai 'dai' pada jambangnya. hehehe

George W. Bush telah menggunakan Allied Media Corp dengan mencipta sebuah video dan audio tape yang dilakonkan oleh seorang lelaki berpewatakan seakan-akan Osama. Rata-rata video tersebut memperlihatkan bahawa Osama serta al-Qaeda membuat ancaman untuk menyerang Amerika Syarikat. Ia dilakukan oleh pentadbiran Bush sebagai dalam rangka mempengaruhi serta memaksa Kongres untuk memberikan Bush kekuasaan diktator serta merampok hak-hak sivil dan kemerdekaan rakyat Amerika.


Wajah-wajah presiden dan bekas presiden 'perang' Amerika Syarikat

Osama tidak menyingkirkan kebebasan anda, Bush di White House-lah yang melakukannya. Bin Laden tidak menyerang Amerika Syarikat pada 11 September 2001, kerajaan andalah yang melakukannya. Bin Laden tidak membuat ekonomi Amerika Syarikat terjejas, kerajaan andalah yang melakukannya. (Sejarah menunjukkan bahawa semua kerajaan besar runtuh akibat pembiayaan yang sangat mahal dalam kampen yang agresif) Bin Laden dan Saddam Hussein tidak membunuh lebih dari 1 juta orang warganegaranya yang tidak bersalah, kerajaan andalah yang melakukannya (Pertama dilakukan oleh pemerintahan Clinton, kemudian semasa pemerintahan George W. Bush dan Dick Cheney dan sekarang ketika pemerintahan Barack Obama.

Al Qaeda adalah sebuah organisasi ciptaan pemerintah Amerika Syarikat sebagai sebahagian daripada 'pendekatan matlamat menghalalkan cara' untuk menghapuskan umat Islam di sebelah Timur. Terorisme yang dicipta adalah untuk tujuan sebuah agenda politik Amerika Syarikat semata-mata.

Allahualam...

_________________

"Laughter makes you young, love makes you beautiful"
Back to top Go down
View user profile
Kaer
Super Senior Member


Posts : 125
Join date : 24/02/2011
Location : Jay Bee --> Bangi

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Mon 4 Jul - 11:36:09

wow..
dolu mse wikileaks pnh bce bnde ni..
tp sjak ble lak ade versi bm ni.. scratch
hehe...
Back to top Go down
View user profile
Dino
Penaung
Penaung


Posts : 1021
Join date : 19/02/2011
Age : 23
Location : Pasir Mas, Kelate===>Shah Alam

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Mon 4 Jul - 13:36:10

Kaer wrote:
wow..
dolu mse wikileaks pnh bce bnde ni..
tp sjak ble lak ade versi bm ni.. scratch
hehe...

nnt kalo artikel bhase omputih, rmai yg mlas bace pulak nnt Evil or Very Mad clown

_________________

"Laughter makes you young, love makes you beautiful"
Back to top Go down
View user profile
ame jamil
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 909
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : Perak Darul Ridzuan

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Mon 4 Jul - 16:00:29

abg aku pn pernah cakap yg Osama Bin Laden x pernah wujud pn......

berapa banyak kepastiannya aku pn x tahu.....

_________________
.....Ame Jamil masih HIJAU.....
Back to top Go down
View user profile
satria_zr
President 1
President 1


Posts : 604
Join date : 20/02/2011
Age : 27
Location : shah alam

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Tue 5 Jul - 1:00:11

aku penah dengar gak pasal ni..sengaja dwujudkan osama tu tuk serang negara arab n amik aset lebih2 ag minyak..
semua nye propaganda politik n de tujuan tersendiri..
Back to top Go down
View user profile
Dino
Penaung
Penaung


Posts : 1021
Join date : 19/02/2011
Age : 23
Location : Pasir Mas, Kelate===>Shah Alam

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Tue 5 Jul - 1:01:27

mmg osama xwujud pn...sume ni propaganda Yahudi...
org kristian xprasan yg diorg jd kambing hitam je...
Yahudi akn kuasai dunia lpas ni...confirm...
sbb ni dh qada' n qadar Surprised Surprised Surprised

_________________

"Laughter makes you young, love makes you beautiful"
Back to top Go down
View user profile
roda karat
New Member


Posts : 3
Join date : 22/02/2011

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Thu 7 Jul - 13:31:34

osama mmg xpnah wujud..yahudi bangsat
Back to top Go down
View user profile
YapBKX3048
President 2
President 2


Posts : 798
Join date : 18/02/2011
Age : 31
Location : K.Sel ~ Shah Alam.

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Thu 7 Jul - 17:17:57

Yg ak tau OSAMA nama anak Jamal Abdillah.. drunken drunken drunken

_________________
SeHaTi.. SeJiWa.. Se ia.. SeKaTa.. Kelab 125z Malaysia AKA K125zM 4ever

Crew No. K125zM_0006...
Back to top Go down
View user profile
ame jamil
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 909
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : Perak Darul Ridzuan

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Sat 9 Jul - 0:46:28

roda karat wrote:
osama mmg xpnah wujud..yahudi bangsat

jom sorak...!!!!!

YAHUDI BANGSAT..!! YAHUDI BANGSAT...!!

_________________
.....Ame Jamil masih HIJAU.....
Back to top Go down
View user profile
Dino
Penaung
Penaung


Posts : 1021
Join date : 19/02/2011
Age : 23
Location : Pasir Mas, Kelate===>Shah Alam

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Sat 9 Jul - 3:18:01

tgk la reality Palestine skang Sad Crying or Very sad Mad



mmg dh kene ratah dgn Zionist Evil or Very Mad

_________________

"Laughter makes you young, love makes you beautiful"
Back to top Go down
View user profile
ame jamil
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 909
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : Perak Darul Ridzuan

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Mon 11 Jul - 2:01:29

ermm... memang benar semua ini........
Israel daripada hanya puak....bisa menjadi sebuah negara....
Malaysia juga boleh jadi begini...Nau' zubillah.........

mereka berusaha menghapuskan islam dengan apa jua cara...!! bangsat..!!

Allah berfirman di dalam al-Quran yg bermaksud...
"Sekali-kali tidak akan redha orang-orang Yahudi dan Nasrani sehinggalah kamu mengikut jalan-jalan hidup mereka." (Al Baqarah: 120)

_________________
.....Ame Jamil masih HIJAU.....
Back to top Go down
View user profile
miey ZR
Senior Member


Posts : 69
Join date : 25/07/2011
Age : 24
Location : PARIT BUNTAR/IPOH

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Wed 2 Nov - 15:00:07

Smile
Back to top Go down
View user profile
am_125z
Super Senior Member


Posts : 146
Join date : 19/07/2011
Age : 24
Location : Penang - Taiping - Ipoh

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Thu 3 Nov - 2:53:52

osama hnya mainan AS utk membrukkn nma islam...
Back to top Go down
View user profile
ame jamil
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 909
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : Perak Darul Ridzuan

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Fri 4 Nov - 0:48:31

am_125z wrote:
osama hnya mainan AS utk membrukkn nma islam...

ada betui apa yg diperkatakan olehmu itu.....
Razz Razz Razz

_________________
.....Ame Jamil masih HIJAU.....
Back to top Go down
View user profile
jie
Super Senior Member


Posts : 156
Join date : 04/12/2011
Age : 24
Location : perlis indera kayangan

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Tue 20 Dec - 13:48:08

Evil or Very Mad united state ntah ape2
Back to top Go down
View user profile
shide1736
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 319
Join date : 20/02/2011
Age : 29
Location : Seremban>>Serdang

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Wed 18 Jan - 11:33:28

good info.. cheers cheers
mohon kalo ada cter pengeboman 11 september bleh share tuk renungan kita bersama.
penah tgk discovery channel psal pengeboman tu.
sgt menarik tuk dibahaskan..
Back to top Go down
View user profile
ahz69
Super Senior Member


Posts : 256
Join date : 09/01/2012
Location : petaling jaya,shah alam,kajang,temerloh,jengka,kuantan

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Thu 8 Mar - 4:39:31

shide1736 wrote:
good info.. cheers cheers
mohon kalo ada cter pengeboman 11 september bleh share tuk renungan kita bersama.
penah tgk discovery channel psal pengeboman tu.
sgt menarik tuk dibahaskan..
ade jugak dgr cite y world trade centre nk diubahsuai tp makan cost tinggi...so perlu robohkn semua...langkah paling drastik ialah guna kaedah pengganas tuk 'tolong' robohkn bangunan tu...juz in seconds...everything cleared...
bak kate org,baling sebiji batu,2ekor burung jatuh...
info dr khabar angin,ketepatan xpasti...
law ade info leh la share...hheheheh
Back to top Go down
View user profile
ahmad noorul
Super Senior Member


Posts : 133
Join date : 09/03/2012
Age : 22
Location : perlis-kedah-penang-perak

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Wed 4 Jul - 13:01:11

jahatnya depa,,,huhu,,,bila la Islam nk jd kuat balek sprti dlu,,,, ??? Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
MUHD FARIZUL
Junior Member


Posts : 25
Join date : 04/12/2012
Age : 22
Location : Gemas,Negeri Sembilan

PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Thu 6 Dec - 11:13:19

Dino wrote:
Kaer wrote:
wow..
dolu mse wikileaks pnh bce bnde ni..
tp sjak ble lak ade versi bm ni.. scratch
hehe...

nnt kalo artikel bhase omputih, rmai yg mlas bace pulak nnt Evil or Very Mad clown


hahak... btol tu abng dino klau nk bace gak kene bukak kamus nti... hehehe..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud   Today at 8:16:06

Back to top Go down
 
Osama Bin Laden Tidak Pernah Wujud
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab 125z Malaysia :: Sembang Tentang Agama 'Islam'-
Jump to: