Kelab 125z Malaysia
Kelab 125z Malaysia

RIDE ALONE if you want to go FAST, RIDE TOGETHER if you want to go FAR..
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Minyak 2t & 4t 125z Anda

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next
AuthorMessage
izhar
Senior Member


Posts : 53
Join date : 01/03/2011
Age : 23
Location : taiping

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Mon 28 Nov - 21:26:30

Shiro wrote:
ashraff akmal wrote:
Quote :
aku pngguna setia hi rev 700.. 2t ni sush nk dpt. bila dah terdesak ak letak je 2t yg ada.. stakat ni ak pnah guna castrol, petronas2xt, hi rev 600.. insyaAllah xda apa2 effect lg. xtaw la akan dtg mcm mna.

ok2 tq...hi rev nie pki masyuk x? hehehe Smile bru berjinak2 ngan dunie 2t nie...skunk pki shell VSX beli kt SHELL, ok ke? pena gak nx try HI REV 700 nie, membe sye ade bengkel, HI REV yg sponsor, tuh yg nx pau die sikit kasi murah2, tp die kate stok 2T x smpi2 lg,,, ape celop??? hahaha Laughing tuh yg pki VSX tuh,,,membe2 kate ok...

tp pendapat saya hi-rev 700 lagi ok..
ada wangi juga itu 2t..hehe
vsx yg stok lama ok,wangi dan rasa lancar je..
tapi bila keluar vsx yg baru yg warna macam air masak tu ada kureng ckit la..
vsx yg baru ni bila dah pakai lama2 bnyi ring dan lain2 yg sama waktu dengannya..
jadi saya pon menukar kepada hi-rev 700..
rasanya dah 4-5 bulan dah pakai rasa ok je..
ramai yg puji kata wangi..
tapi bila bukak blok saya perasan carbon yg lekat kat piston dan head blok lebih byk dari saya pakai vsx dulu..

jadi kesimpulannya,kita pikir la sendiri..huhuuh.. Surprised Surprised Surprised
btul tu abang shiro.. haha.. untuk tunggangan yg wngi lagi efision (btul ka ak eja ni) gunalah hi rev 700 cheers
Back to top Go down
View user profile
ashraff akmal
Junior Member


Posts : 44
Join date : 23/11/2011
Age : 23
Location : Ulu Langat, Selangor, K.L, Masjid Tanah, Melaka.

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Mon 28 Nov - 21:51:49

izhar wrote:
Shiro wrote:
ashraff akmal wrote:
Quote :
aku pngguna setia hi rev 700.. 2t ni sush nk dpt. bila dah terdesak ak letak je 2t yg ada.. stakat ni ak pnah guna castrol, petronas2xt, hi rev 600.. insyaAllah xda apa2 effect lg. xtaw la akan dtg mcm mna.

Quote :
ok2 tq...hi rev nie pki masyuk x? hehehe Smile bru berjinak2 ngan dunie 2t nie...skunk pki shell VSX beli kt SHELL, ok ke? pena gak nx try HI REV 700 nie, membe sye ade bengkel, HI REV yg sponsor, tuh yg nx pau die sikit kasi murah2, tp die kate stok 2T x smpi2 lg,,, ape celop??? hahaha Laughing tuh yg pki VSX tuh,,,membe2 kate ok...

tp pendapat saya hi-rev 700 lagi ok..
ada wangi juga itu 2t..hehe
vsx yg stok lama ok,wangi dan rasa lancar je..

tapi bila keluar vsx yg baru yg warna macam air masak tu ada kureng ckit la..
vsx yg baru ni bila dah pakai lama2 bnyi ring dan lain2 yg sama waktu dengannya..
jadi saya pon menukar kepada hi-rev 700..
rasanya dah 4-5 bulan dah pakai rasa ok je..
ramai yg puji kata wangi..
tapi bila bukak blok saya perasan carbon yg lekat kat piston dan head blok lebih byk dari saya pakai vsx dulu..

jadi kesimpulannya,kita pikir la sendiri..huhuuh.. Surprised Surprised Surprised
btul tu abang shiro.. haha.. untuk tunggangan yg wngi lagi efision (btul ka ak eja ni) gunalah hi rev 700 cheers

nx carik hi rev 700 nie ibarat mencari permata dalam serpihan kaca....feeewit...
a. samad said suda...hahaha...sape2 ade port2 yg jual 2t nie eh?
area selangor kl lar... Smile
Back to top Go down
View user profile
izhar
Senior Member


Posts : 53
Join date : 01/03/2011
Age : 23
Location : taiping

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Tue 29 Nov - 1:12:58

ashraff akmal wrote:
izhar wrote:
Shiro wrote:
ashraff akmal wrote:
Quote :
aku pngguna setia hi rev 700.. 2t ni sush nk dpt. bila dah terdesak ak letak je 2t yg ada.. stakat ni ak pnah guna castrol, petronas2xt, hi rev 600.. insyaAllah xda apa2 effect lg. xtaw la akan dtg mcm mna.

Quote :
ok2 tq...hi rev nie pki masyuk x? hehehe Smile bru berjinak2 ngan dunie 2t nie...skunk pki shell VSX beli kt SHELL, ok ke? pena gak nx try HI REV 700 nie, membe sye ade bengkel, HI REV yg sponsor, tuh yg nx pau die sikit kasi murah2, tp die kate stok 2T x smpi2 lg,,, ape celop??? hahaha Laughing tuh yg pki VSX tuh,,,membe2 kate ok...

tp pendapat saya hi-rev 700 lagi ok..
ada wangi juga itu 2t..hehe
vsx yg stok lama ok,wangi dan rasa lancar je..

tapi bila keluar vsx yg baru yg warna macam air masak tu ada kureng ckit la..
vsx yg baru ni bila dah pakai lama2 bnyi ring dan lain2 yg sama waktu dengannya..
jadi saya pon menukar kepada hi-rev 700..
rasanya dah 4-5 bulan dah pakai rasa ok je..
ramai yg puji kata wangi..
tapi bila bukak blok saya perasan carbon yg lekat kat piston dan head blok lebih byk dari saya pakai vsx dulu..

jadi kesimpulannya,kita pikir la sendiri..huhuuh.. Surprised Surprised Surprised
btul tu abang shiro.. haha.. untuk tunggangan yg wngi lagi efision (btul ka ak eja ni) gunalah hi rev 700 cheers

nx carik hi rev 700 nie ibarat mencari permata dalam serpihan kaca....feeewit...
a. samad said suda...hahaha...sape2 ade port2 yg jual 2t nie eh?
area selangor kl lar... Smile
susah ek area sana? kalau ak area taiping ada satu kdai ja jual hirev 700 ni. kt ipoh plak ak jumpa 2 kedai jual.
Back to top Go down
View user profile
ashraff akmal
Junior Member


Posts : 44
Join date : 23/11/2011
Age : 23
Location : Ulu Langat, Selangor, K.L, Masjid Tanah, Melaka.

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Tue 29 Nov - 2:07:39

izhar wrote:
ashraff akmal wrote:
izhar wrote:
Shiro wrote:
ashraff akmal wrote:
Quote :
aku pngguna setia hi rev 700.. 2t ni sush nk dpt. bila dah terdesak ak letak je 2t yg ada.. stakat ni ak pnah guna castrol, petronas2xt, hi rev 600.. insyaAllah xda apa2 effect lg. xtaw la akan dtg mcm mna.

Quote :
ok2 tq...hi rev nie pki masyuk x? hehehe Smile bru berjinak2 ngan dunie 2t nie...skunk pki shell VSX beli kt SHELL, ok ke? pena gak nx try HI REV 700 nie, membe sye ade bengkel, HI REV yg sponsor, tuh yg nx pau die sikit kasi murah2, tp die kate stok 2T x smpi2 lg,,, ape celop??? hahaha Laughing tuh yg pki VSX tuh,,,membe2 kate ok...

tp pendapat saya hi-rev 700 lagi ok..
ada wangi juga itu 2t..hehe
vsx yg stok lama ok,wangi dan rasa lancar je..

tapi bila keluar vsx yg baru yg warna macam air masak tu ada kureng ckit la..
vsx yg baru ni bila dah pakai lama2 bnyi ring dan lain2 yg sama waktu dengannya..
jadi saya pon menukar kepada hi-rev 700..
rasanya dah 4-5 bulan dah pakai rasa ok je..
ramai yg puji kata wangi..
tapi bila bukak blok saya perasan carbon yg lekat kat piston dan head blok lebih byk dari saya pakai vsx dulu..

jadi kesimpulannya,kita pikir la sendiri..huhuuh.. Surprised Surprised Surprised
btul tu abang shiro.. haha.. untuk tunggangan yg wngi lagi efision (btul ka ak eja ni) gunalah hi rev 700 cheers

nx carik hi rev 700 nie ibarat mencari permata dalam serpihan kaca....feeewit...
a. samad said suda...hahaha...sape2 ade port2 yg jual 2t nie eh?
area selangor kl lar... Smile
susah ek area sana? kalau ak area taiping ada satu kdai ja jual hirev 700 ni. kt ipoh plak ak jumpa 2 kedai jual.

yep...kt kedai2 moto yg aq slalu pi haprak...sume 2t shell jer.. Sad vsx bushukk.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
chaklek
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 217
Join date : 12/09/2011
Age : 30
Location : Sungai Buloh - Damansara - Melaka

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Tue 29 Nov - 12:55:13

...hehe...nak harga paling ekonomi...leh test Sprinta 5000 (fully sintetik) RM20...area Kl ade ag..stok lame... Very Happy Very Happy

_________________
"Knowledge is not enough, we must apply"

www.byetools.com

Youtube : byetools

FB : Otai Two Stroke
Back to top Go down
View user profile http://www.byetools.com
ashraff akmal
Junior Member


Posts : 44
Join date : 23/11/2011
Age : 23
Location : Ulu Langat, Selangor, K.L, Masjid Tanah, Melaka.

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Tue 29 Nov - 16:41:28

chaklek wrote:
...hehe...nak harga paling ekonomi...leh test Sprinta 5000 (fully sintetik) RM20...area Kl ade ag..stok lame... Very Happy Very Happy

hohohoo...kalow area KL sng r nx sambar... Laughing
sblom nie pki VSX...da mcm hape dah... Crying or Very sad
nie baru jer beli MoBil,,,x tuang lg...nx tnye jer oryt ker x oryt pki MoBil nie...

p/s : rase mcm nx boikot VSX r.. Sad
Back to top Go down
View user profile
Fizz Fixz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 884
Join date : 20/02/2011
Age : 28
Location : Sitiawan --> Manjung ---> Ayer keroh (Melaka)

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Wed 30 Nov - 20:39:18

chaklek wrote:
...hehe...nak harga paling ekonomi...leh test Sprinta 5000 (fully sintetik) RM20...area Kl ade ag..stok lame... Very Happy Very Happy

murah nyer....erm kalo pakage baru kat sini harga 24 lebih...5 sen pun berkira,,,
Back to top Go down
View user profile
popsoda
Senior Member


Posts : 97
Join date : 16/10/2011

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Thu 8 Dec - 16:24:45

ada sesiapa yg pernah try 2t shell Nautilus premium TC-W3?
cth gambarnye:-[img] [/img]

minyak kaler biru... kalo x de sesiapa yg pakai lagi,maka nya..maka nya.. saya la yg kena try dulu,baru beli botol kecik punyer.. hentam aje la kehkehkeh!.. 2t pelik2
Back to top Go down
View user profile
su
Senior Member


Posts : 50
Join date : 18/07/2011
Location : tasteless water

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Thu 8 Dec - 20:29:00

ok je shell nautilus nie...cuma die cair sket..
mengamalkan 2t nie..head bersih la jugak..tcw3 kan.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down
View user profile
popsoda
Senior Member


Posts : 97
Join date : 16/10/2011

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 0:08:42

orait.. ada jgak feedbek yg ok dari anda su.. ya nautilus tu agak cair juge hehe,yg paling best harganye agak berpatutan dan dlm lingkungan bajet saya.. 2t kt moto ada lagi,agak2 kurg nnti mmg bertoup la nautilus tersebut dgn 2t yg msh berbaki kt moto tu,belasah je la
idup tcw-3... Laughing
Back to top Go down
View user profile
ashraff akmal
Junior Member


Posts : 44
Join date : 23/11/2011
Age : 23
Location : Ulu Langat, Selangor, K.L, Masjid Tanah, Melaka.

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 1:11:54

Fizz Fixz wrote:
Dino wrote:
Fizz Fixz wrote:
ermmmm nie tips ar....bg nak jaga Piston Moto or bearing dlm enjin..

Amik Stop Oil..Buh dalam tangki 2T...

kalo boleh campur dan gaul kan dgn mnyak 2t...

dalam enjin pun boleh letak....

tp ikut sukatan yg d tetapkan..

nie Pic nya



ermmm mmg senyap, enjin n piston pun dpt d jaga dgn baik...~~

bkn ke minyak ni utk motor 4-stroke? scratch

x semesti utk 4 stroke dino..2 stroke pun boleh..cuma fungsi dia adalah menjaga piston ring...dan kalo bhgian enjin.

bearing gear..hehehe

erm minyak stop oil nie kita campur kan dgn 2t...

lag pun ak dah cuba...2t QS + Stop oil...mmg sedap...~~performance nyer...


sye dah cube yg ini...
two thumbs UP~!
Wink Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
su
Senior Member


Posts : 50
Join date : 18/07/2011
Location : tasteless water

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 1:14:48

tu la mmg berpatutan hrga die..rm 6.50 500ml..
2 botol da rm13..ok la tu x mhl x murah sgt... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Fizz Fixz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 884
Join date : 20/02/2011
Age : 28
Location : Sitiawan --> Manjung ---> Ayer keroh (Melaka)

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 13:12:52

ashraff akmal wrote:
Fizz Fixz wrote:
Dino wrote:
Fizz Fixz wrote:
ermmmm nie tips ar....bg nak jaga Piston Moto or bearing dlm enjin..

Amik Stop Oil..Buh dalam tangki 2T...

kalo boleh campur dan gaul kan dgn mnyak 2t...

dalam enjin pun boleh letak....

tp ikut sukatan yg d tetapkan..

nie Pic nya



ermmm mmg senyap, enjin n piston pun dpt d jaga dgn baik...~~

bkn ke minyak ni utk motor 4-stroke? scratch

x semesti utk 4 stroke dino..2 stroke pun boleh..cuma fungsi dia adalah menjaga piston ring...dan kalo bhgian enjin.

bearing gear..hehehe

erm minyak stop oil nie kita campur kan dgn 2t...

lag pun ak dah cuba...2t QS + Stop oil...mmg sedap...~~performance nyer...


sye dah cube yg ini...
two thumbs UP~!
Wink Wink Wink

hehehehe amacam....smooth jer kan enjin....ermmmm i`allah x der papa pun berlaku...hehe

jgn masuk kan cecair seperti air sudah ler...hahaha

Back to top Go down
View user profile
Fizz Fixz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 884
Join date : 20/02/2011
Age : 28
Location : Sitiawan --> Manjung ---> Ayer keroh (Melaka)

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 13:15:27

popsoda wrote:
ada sesiapa yg pernah try 2t shell Nautilus premium TC-W3?
cth gambarnye:-[img] [/img]

minyak kaler biru... kalo x de sesiapa yg pakai lagi,maka nya..maka nya.. saya la yg kena try dulu,baru beli botol kecik punyer.. hentam aje la kehkehkeh!.. 2t pelik2

boleh share tak kat mana nak dpt 2t nie...sbb setakat nie ak x jumpa lagi 2t nie

dan berapa harga sebotol = 1.liter...?? berapa RM...
Back to top Go down
View user profile
Shiro
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 426
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : kangar_perilis--> hatyai-->Sagil ledang

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 14:42:34

ashraff akmal wrote:
Fizz Fixz wrote:
Dino wrote:
Fizz Fixz wrote:
ermmmm nie tips ar....bg nak jaga Piston Moto or bearing dlm enjin..

Amik Stop Oil..Buh dalam tangki 2T...

kalo boleh campur dan gaul kan dgn mnyak 2t...

dalam enjin pun boleh letak....

tp ikut sukatan yg d tetapkan..

nie Pic nya



ermmm mmg senyap, enjin n piston pun dpt d jaga dgn baik...~~

bkn ke minyak ni utk motor 4-stroke? scratch

x semesti utk 4 stroke dino..2 stroke pun boleh..cuma fungsi dia adalah menjaga piston ring...dan kalo bhgian enjin.

bearing gear..hehehe

erm minyak stop oil nie kita campur kan dgn 2t...

lag pun ak dah cuba...2t QS + Stop oil...mmg sedap...~~performance nyer...


sye dah cube yg ini...
two thumbs UP~!
Wink Wink Wink
2t ke ni?..
ke sekadar utk dibancuh sekali dgn petrol?.. scratch

_________________
Wanita Racun Dunia..
Kerna Dia Butakan Semua..




Back to top Go down
View user profile
are_mair
Senior Member


Posts : 63
Join date : 20/10/2011
Age : 23
Location : Selangor - Penang

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 15:14:09

yg tu bkn 2t la abg shiro...

bak kata abg Fizz Fixz : nie tips bg nak jaga Piston Moto or bearing dlm enjin..
Amik Stop Oil..Buh dalam tangki 2T...
kalo boleh campur dan gaul kan dgn mnyak 2t...
dalam enjin pun boleh letak....
tp ikut sukatan yg d tetapkan..

::erti kata lain,,nk jaga gearing2,,bearing2,,mne2 part yg ad kat dlm enjin supaya lg smooth...
mcm org yg amik vitamin ntuk jaga kesihatan tu...ni lbih kurg vitamin untuk moto lak..hehehe...
lao slah btolkan erk abg2 suma...ni cme pndapt nubis cm sy je...
Back to top Go down
View user profile
ashraff akmal
Junior Member


Posts : 44
Join date : 23/11/2011
Age : 23
Location : Ulu Langat, Selangor, K.L, Masjid Tanah, Melaka.

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 16:28:33

Fizz Fixz wrote:
ashraff akmal wrote:
Fizz Fixz wrote:
Dino wrote:
Fizz Fixz wrote:
ermmmm nie tips ar....bg nak jaga Piston Moto or bearing dlm enjin..

Amik Stop Oil..Buh dalam tangki 2T...

kalo boleh campur dan gaul kan dgn mnyak 2t...

dalam enjin pun boleh letak....

tp ikut sukatan yg d tetapkan..

nie Pic nya



ermmm mmg senyap, enjin n piston pun dpt d jaga dgn baik...~~

bkn ke minyak ni utk motor 4-stroke? scratch

x semesti utk 4 stroke dino..2 stroke pun boleh..cuma fungsi dia adalah menjaga piston ring...dan kalo bhgian enjin.

bearing gear..hehehe

erm minyak stop oil nie kita campur kan dgn 2t...

lag pun ak dah cuba...2t QS + Stop oil...mmg sedap...~~performance nyer...


sye dah cube yg ini...
two thumbs UP~!
Wink Wink Wink

hehehehe amacam....smooth jer kan enjin....ermmmm i`allah x der papa pun berlaku...hehe

jgn masuk kan cecair seperti air sudah ler...hahaha


hahaha...tq broo..
aq xletak dlm enjin cme ltak 1 penutup botol 2T kt tank 2T sbb 2T tggl 3/4 lg dlm tank...xmaw letak lebih2 toyol nie...kang mengganas plak die dlm enjin tuh...
tp excellent r performance nyer...wlupown moto aq xlaju jnji bole potong C70 stendet dalah...Razz:P:P
tp yg xleh blah nyer aq beli kt hardware ACE kt The Mines, 12.90 kowt...
cukai lebih kut...Razz:P:P
hahaha
Back to top Go down
View user profile
Fizz Fixz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 884
Join date : 20/02/2011
Age : 28
Location : Sitiawan --> Manjung ---> Ayer keroh (Melaka)

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 20:43:14

are_mair wrote:
yg tu bkn 2t la abg shiro...

bak kata abg Fizz Fixz : nie tips bg nak jaga Piston Moto or bearing dlm enjin..
Amik Stop Oil..Buh dalam tangki 2T...
kalo boleh campur dan gaul kan dgn mnyak 2t...
dalam enjin pun boleh letak....
tp ikut sukatan yg d tetapkan..

::erti kata lain,,nk jaga gearing2,,bearing2,,mne2 part yg ad kat dlm enjin supaya lg smooth...
mcm org yg amik vitamin ntuk jaga kesihatan tu...ni lbih kurg vitamin untuk moto lak..hehehe...
lao slah btolkan erk abg2 suma...ni cme pndapt nubis cm sy je...

ABAM SHiro....

nie sahabat kita dah terangkan dah....Fungsi3...nyer....hahaha

ermm pakai ler...x rugi pun..~~ ak pun pakai...hahaah tue enjin tahan jer//
Back to top Go down
View user profile
Fizz Fixz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 884
Join date : 20/02/2011
Age : 28
Location : Sitiawan --> Manjung ---> Ayer keroh (Melaka)

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 20:45:17

good asyraff akmal....

erm kalo nak jaga berlebihan....layan kat enjin pun boleh...hahaha

apa ada hal....~~~ ermmm nie petua pun ak dpt dr org boat...haha

erm dan sesuai utk kegunaan darat terutama moto kita...~~ bkn motoboat ok..haha
Back to top Go down
View user profile
popsoda
Senior Member


Posts : 97
Join date : 16/10/2011

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 9 Dec - 22:46:16

[quote="Fizz Fixz"]
popsoda wrote:
2t shell Nautilus premium TC-W3?
cth gambarnye:-[img] [/img]


boleh share tak kat mana nak dpt 2t nie...sbb setakat nie ak x jumpa lagi 2t nie
dan berapa harga sebotol = 1.liter...?? berapa RM...

saya terjumpa 2t tersebut di stesen myk shell yg sah,sewaktu ingin mmbeli Hdeo rimula r3x,terus hati berkenan,harganya amat berpatutan 0.5L-rm6.50,botol kecik,yg besar x de... kalo 1L-rm13

uikk feed bek oil treatment yg bagus,mau saya pn terjebak nk guna2..nntila jln2 carik myk tsebut

Back to top Go down
View user profile
Fizz Fixz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 884
Join date : 20/02/2011
Age : 28
Location : Sitiawan --> Manjung ---> Ayer keroh (Melaka)

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Sun 11 Dec - 0:28:12

kalo harga 1 liter rm 13...erm ok ar tue...

nnti ak nak try cari n nak test time YEG...ngeh3...
Back to top Go down
View user profile
LUQMAN NASRON
New Member


Posts : 12
Join date : 09/10/2011
Age : 23
Location : sungai petani&ipoh&penang

PostSubject: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Sun 11 Dec - 3:50:20

layan 2T quicksilver je..
1.5liter RM19
Back to top Go down
View user profile
Fizz Fixz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 884
Join date : 20/02/2011
Age : 28
Location : Sitiawan --> Manjung ---> Ayer keroh (Melaka)

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Sun 11 Dec - 15:24:05

LUQMAN NASRON wrote:
layan 2T quicksilver je..
1.5liter RM19

erm kat melaka x der....ermmmm

kalo ada pun mahal...x sama harga kat perak...

ermm...
Back to top Go down
View user profile
wan259
New Member


Posts : 4
Join date : 04/10/2011
Age : 26
Location : terengganu

PostSubject: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Thu 15 Dec - 16:38:27

ok ke pkai 2t shell sx???
Back to top Go down
View user profile
Shiro
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 426
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : kangar_perilis--> hatyai-->Sagil ledang

PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Fri 16 Dec - 13:39:29

LUQMAN NASRON wrote:
layan 2T quicksilver je..
1.5liter RM19
byk mmbe gtaw yg 2t quicksilver ni xleh pakai selalu..
menghakis..betul ke?.. scratch
xpenah try la lagi..
masih setia ngan hi-rev 700.. Wink Wink Wink

_________________
Wanita Racun Dunia..
Kerna Dia Butakan Semua..




Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Minyak 2t & 4t 125z Anda   Today at 12:59:29

Back to top Go down
 
Minyak 2t & 4t 125z Anda
View previous topic View next topic Back to top 
Page 14 of 15Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab 125z Malaysia :: Sembang Tentang Y125Z-
Jump to: