Kelab 125z Malaysia
Kelab 125z Malaysia

RIDE ALONE if you want to go FAST, RIDE TOGETHER if you want to go FAR..
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 D.I.Y Yang Anda Tahu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
budak kt
Junior Member


Posts : 23
Join date : 08/02/2013
Location : K.Terengganu

PostSubject: Re: D.I.Y Yang Anda Tahu   Sun 22 Sep - 18:20:08

Salam sume...ada siapa boleh kongsikan cara nak potong fork cover dan mudguard?fork motorku dah diturunkan..alat-alat ataupun tools apa yang perlu kita guna??
Back to top Go down
View user profile
MOHAMAD AWIS
New Member


Posts : 9
Join date : 01/11/2013
Age : 21
Location : kulim kedah

PostSubject: Re: D.I.Y Yang Anda Tahu   Wed 27 Nov - 20:07:42

salam ... bleh x tnjuk ajar cara2 nk tukar cluth? sya newbies .... bla bwak laju, moto bunyi mcm raga bgegar, lbih krang mcm tu laa ...hehe
Back to top Go down
View user profile
MOHAMAD AWIS
New Member


Posts : 9
Join date : 01/11/2013
Age : 21
Location : kulim kedah

PostSubject: Re: D.I.Y Yang Anda Tahu   Wed 27 Nov - 20:07:52

salam ... bleh x tnjuk ajar cara2 nk tukar cluth? sya newbies .... bla bwak laju, moto bunyi mcm raga bgegar, lbih krang mcm tu laa ...hehe
Back to top Go down
View user profile
khairul513
New Member


Posts : 2
Join date : 04/02/2014
Age : 31
Location : klang-banting

PostSubject: Re: D.I.Y Yang Anda Tahu   Wed 5 Feb - 6:05:36

ada sapa2 tau x,macam mana nak tambah suis untuk start tupai ni.

contoh- biasa kalau kita nak start,masukkan kunci,on, start.
yg ni saya nak bg jadi mcm ni- masuk kunci,on,tekan suis tambahan(rahsia),baru blh start.

agak2 ada yg paham x apa yg aku cakap ni
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: D.I.Y Yang Anda Tahu   Today at 0:51:35

Back to top Go down
 
D.I.Y Yang Anda Tahu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab 125z Malaysia :: Sembang Tentang Y125Z-
Jump to: