Kelab 125z Malaysia
Kelab 125z Malaysia

RIDE ALONE if you want to go FAST, RIDE TOGETHER if you want to go FAR..
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
carlz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 104
Join date : 20/02/2011
Location : evrywhere....

PostSubject: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Fri 11 Mar - 12:21:49


ada sorg mamat ni telah memalukan dirinya di khalayak ramai....

ceritanya mcmni...
aku ngan mamat ni nk gi suatu tmpt tu (naik kete, aku drive)... dlm perjalanan kat jln dpan kdai2 tu ada
satu kete iswara merah berenti kt tepi dan halang jalan, jalan tu jadi jem sesak,
member aku ni dgn selamba ngan spontan la kuar kete nk gi sound owner iswara merah tu...
sound punya sound owner iswara merah tu pun drive kete dia blah, org ramai semua tgah memandang ke arah kami...
lpas tu member aku ni pun kembali la msuk kete, TETAPI member aku ni ngan selamber komplek je
buka pintu aku lpas tu nk msuk, dia lupa aku yg tgah drive kete tu... siap trus masukkan sebelah kaki nk duduk,
aku pun sound la... "hoi, aku drive la, ko salah msuk pintu" dgn muka toya dan buat2 tak tahu,
member aku ni pusing la ke pintu sebelah dan trus msuk....
org ramai yg tgah tgok, sume berdekah-dekah gelakkan member aku ni.... HAHAHA.... KAH..KAH..KAH.....
aku juga tak ketinggalan mentertawakan member ku itu... HAHAHA.....
dlm keadaan sambil aku gelak besar, aku pun drive blah dari situ...
HAHAHA.... HAHAHA... HAHAHA.....

_________________
LOCK your HEART when u have someone special, LOYALTY is more important than MONEY.
Back to top Go down
View user profile
carlz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 104
Join date : 20/02/2011
Location : evrywhere....

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Fri 11 Mar - 12:25:37

ada lagi satu crita,

ni psal awek member aku....
satu aritu balak dia mintak tlg aku bwk awek dia gi bank nk cucuk duit,
aku pun bwk la awek dia tu naik kete aku,
time tu aku pkai kete adik aku kete kenari warna itam,
smpi kt bank dia trus trun, aku pun lpak dlm kete a tggu dia,
kebetulan ada kenari dgn warna itam juga berhenti parking dpan kete aku...
selesai cucuk duit, awek member aku tu pun kluar dari bank...
aku perhatikan arah langkah dan pandangan
mata awek member aku tu ke arah kenari dpan aku....
dengan yakin terlampau dan over confidentnya dia trus buka pintu kenari tu nk msuk....
aku dlm kete dh pecah perut gelak tgok dia kantoi naik salah kete..
malu tahap melampau beb....
HAHAHAHA....

_________________
LOCK your HEART when u have someone special, LOYALTY is more important than MONEY.
Back to top Go down
View user profile
N.A.M.I
Senior Member


Posts : 87
Join date : 20/02/2011
Age : 27
Location : MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Fri 11 Mar - 15:00:04

wakaka
cito ko memang lawak r carl...
adeh saket perot gelak..
aku pun ade gak cite yg memalukan membe ni...
satu hari tu aku kuar ngan membe aku g lepak kat MAHKOTA PARADE MELAKA...
hajat nak g pusing usha2 awek ke ape ke....
pastu tetibe aku rase nak ke tandas..
membe aku pun folow skali r...
bile jln seiringin sampai kat pintu tandas laki membe aku tu dah hilang...
serta merta dlm mase yg same aku dengar sore makcik ngan pompuan menjerit kat bilik sebelah..
skali membe aku salah tandas da..
dier masuk tandas pompuan...
nasib security gurd x tangkap dier masuk balai..
yg x tahan muke gelaba dier tu bile dengar sore pompuan menjerit..adoi.hahha
mule muke cool giler.....dah jadi camtu muke cam mayat dah...hahaha
terus aku panggil dier SHEMALE sampai skang...
haha
ingat2 balik memang x bleh blah r cite ni..
Back to top Go down
View user profile
carlz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 104
Join date : 20/02/2011
Location : evrywhere....

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Sat 12 Mar - 2:00:32


HAHAHA....
ko panggil dia SHEMALE???
kesian doh... tp mmg kelaka la...
xkan lupa crita tu smpi tua.....
KAH... KAH... KAH...


_________________
LOCK your HEART when u have someone special, LOYALTY is more important than MONEY.
Back to top Go down
View user profile
wakasy
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 148
Join date : 20/02/2011
Age : 27
Location : Pasir Gudang, JB, Segamat, Shah Alam

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Sat 12 Mar - 2:51:20

As Salam sume....
citer kowg mmg lawak2 belake....mmg terbaik...

Ini cite aku plak ( kisah benar )....
bende nie trjdi kat aku sndri sbulan yg lepas....
time tu aku nak isi mnyk kat PETRONAS sect 7, shah alam...
aku parking kat pam mnyk no.3 n terus gie kat kaunter n bgtau cashier nak isi mnyk rm3....
lpas tu aku trus ke arah moto aku (smbil berangan ape ntah wktu tu) n dgn selambenye terus start moto tnpe mngisi mnyk...
time aku dah grak, aku tgk meter mnyk aku (pelik nape x naek meter mnyk nie @ meter mnyk aku rosak )....
ade ar dlm 500 meter wktu tu ( nasib la x jauh )....
pikir punye pikir smpi kat traffic light bru aku sedar rupe2nye aku x isi mnyk lgi....
apalgi aku terus pecut ar gie stesen mnyk tu blik....
smpi2 jer dah ade kete benti kat pam aku tdi....ade ar sowg bangla keje kat situ terus isi mnyk kat kete tu....
tibe2 bangla tu pelik coz die isi mnyk kat kete tu rm3 jer pdhal tuan kete nak isi rm30....
time aku smpi aku bgtau kat bangla n tuan kete tu prkare sbnar....
talk punye talk tuan kete isi mnyk smpi rm27 n selebihnye masok kat tank moto aku....
bengang x bengang ar time tu n mmg memalukan ar....
aku x tau ar ade owg nmpk @ x time aku blah trus dri pam mnyk time mule2 tu ( klu ade yg nmpk maybe die pelik kot )....

berakhir lah kisah yg memalukan aku (merah padam kot muke aku time tu )....
jdi lpas nie kowg jgn ar berangan time nak isi mnyk....
Back to top Go down
View user profile
ame jamil
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 909
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : Perak Darul Ridzuan

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Tue 21 Jun - 1:37:10

rakan yang pelik??...

aku rasa aku yang pelik kot.....aku suka tegur orang walaupun aku x kenal....
aku suka wat benda yang boleh orang ingat aku sampai mati...heheheee
aku suka mintak makanan kt orang kalau aku betul2 lapar....hihihiii

_________________
.....Ame Jamil masih HIJAU.....
Back to top Go down
View user profile
banjar_wmv
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 427
Join date : 10/05/2011
Age : 28

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Tue 21 Jun - 1:45:12

pelik bagi aku..dalam forum or fb aku nie rancak bersuara tapi bila kat luar aku nie pemalu skit..hahahaha

_________________


Back to top Go down
View user profile
ame jamil
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 909
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : Perak Darul Ridzuan

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Tue 21 Jun - 2:15:33

banjar_wmv wrote:
pelik bagi aku..dalam forum or fb aku nie rancak bersuara tapi bila kat luar aku nie pemalu skit..hahahaha

x boleh digunapakai post hang ni......hahahaaa

_________________
.....Ame Jamil masih HIJAU.....
Back to top Go down
View user profile
banjar_wmv
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 427
Join date : 10/05/2011
Age : 28

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Tue 21 Jun - 2:17:29

ame jamil wrote:
banjar_wmv wrote:
pelik bagi aku..dalam forum or fb aku nie rancak bersuara tapi bila kat luar aku nie pemalu skit..hahahaha

x boleh digunapakai post hang ni......hahahaaa




NOK HAROM!!!!!!!WEEIIKK!!HAHAHAHHA

_________________


Back to top Go down
View user profile
mie
Junior Member


Posts : 38
Join date : 07/06/2011
Location : SHAH ALAM - KUALA LUMPUR - PENANG

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Thu 23 Jun - 5:53:30

hahahhahaahaha ............ sempoi la experience ko carl ........ lawak
Back to top Go down
View user profile
mie
Junior Member


Posts : 38
Join date : 07/06/2011
Location : SHAH ALAM - KUALA LUMPUR - PENANG

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Thu 23 Jun - 5:55:13

ame jamil wrote:
rakan yang pelik??...

aku rasa aku yang pelik kot.....aku suka tegur orang walaupun aku x kenal....
aku suka wat benda yang boleh orang ingat aku sampai mati...heheheee
aku suka mintak makanan kt orang kalau aku betul2 lapar....hihihiii

haha ko time bile ride kat highway , ske sgt bye2 kat budak2 lam keta ....
- happy go lucky -
Back to top Go down
View user profile
apai_WJN
Super Senior Member


Posts : 148
Join date : 23/02/2011
Age : 26
Location : KLATE-->GOMBAK

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Fri 24 Jun - 2:58:46

http://125zmalaysia.forumms.net/t89-report-ride-shah-alam-bike-week-2011-19-06-11

korg usha sdri....
yg ni yg ni xplek tp mmg kering r....salute 2 bujal n yap...haha
Back to top Go down
View user profile
carlz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 104
Join date : 20/02/2011
Location : evrywhere....

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Fri 24 Jun - 15:27:02

ni crita terbaru....
mggu lpas kat summit, aku ajak member aku gi tgok wyg...
dia pun stuju, tiba je kat counter time tgah bratur ramai2 tu selamber
dengan penuh yakin dia ckp "klau tgok Pirates of BARBICAN pun best gak kan???"
mcmmana Caribbean bleh bertukar jd minuman.... aku pun gelak besar kat situ gak...
org sekeliling pun gelak sama.... member aku tu punya la nk cover line dia ckp la nk gi tandas.... HAHHAHAAHHAA....

lol!

_________________
LOCK your HEART when u have someone special, LOYALTY is more important than MONEY.
Back to top Go down
View user profile
HANIF
Senior Member


Posts : 59
Join date : 18/05/2011
Location : kuantan

PostSubject: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan    Sun 26 Jun - 1:36:11

hahahaha huhuhuhu hihhihihi
Back to top Go down
View user profile
mie
Junior Member


Posts : 38
Join date : 07/06/2011
Location : SHAH ALAM - KUALA LUMPUR - PENANG

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Sun 26 Jun - 13:09:39

HANIF wrote:
hahahaha huhuhuhu hihhihihi
amboi sakan
Back to top Go down
View user profile
HANIF
Senior Member


Posts : 59
Join date : 18/05/2011
Location : kuantan

PostSubject: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Sun 26 Jun - 19:51:54

sekali sekala.. Smile
Back to top Go down
View user profile
carlz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 104
Join date : 20/02/2011
Location : evrywhere....

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Fri 1 Jul - 1:09:53

ala... klau nk gelak yg paling simple, tulis je LOL...

lol!

_________________
LOCK your HEART when u have someone special, LOYALTY is more important than MONEY.
Back to top Go down
View user profile
ame jamil
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 909
Join date : 19/02/2011
Age : 27
Location : Perak Darul Ridzuan

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Wed 20 Jul - 13:47:28

mie wrote:

haha ko time bile ride kat highway , ske sgt bye2 kat budak2 lam keta ....
- happy go lucky -

aku bosan sebenarnye tu.......~~..heheheee

_________________
.....Ame Jamil masih HIJAU.....
Back to top Go down
View user profile
am_125z
Super Senior Member


Posts : 146
Join date : 19/07/2011
Age : 24
Location : Penang - Taiping - Ipoh

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Thu 3 Nov - 2:42:20

pantang nmpak awek scooot..

mesti menjerit awek skut awek skut kuat2!
Back to top Go down
View user profile
am_125z
Super Senior Member


Posts : 146
Join date : 19/07/2011
Age : 24
Location : Penang - Taiping - Ipoh

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Thu 3 Nov - 2:43:15

ade sorang ni...
korek tahi idung then kulum...
eeiii...
sebbek bkn kwn aku...
Back to top Go down
View user profile
jie
Super Senior Member


Posts : 156
Join date : 04/12/2011
Age : 24
Location : perlis indera kayangan

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Tue 17 Jan - 9:45:21

nk cita gk lah...
tgh men futsal nih..
kita sepak bola... ada cowng nih dk sepak kaki owg..
haha.. 2 bkn pelik 2, 2 nk cr nahas.. haha
Mad Mad Mad
Back to top Go down
View user profile
ahmad noorul
Super Senior Member


Posts : 133
Join date : 09/03/2012
Age : 22
Location : perlis-kedah-penang-perak

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Wed 4 Jul - 12:53:47

jie wrote:
nk cita gk lah...
tgh men futsal nih..
kita sepak bola... ada cowng nih dk sepak kaki owg..
haha.. 2 bkn pelik 2, 2 nk cr nahas.. haha
Mad Mad Mad

mcm taw2 ja sapa dya,,hahaha Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile
carlz
Zone Marshall
Zone Marshall


Posts : 104
Join date : 20/02/2011
Location : evrywhere....

PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Tue 4 Dec - 14:36:56

hahaha... arini terdapat sat lg cerita menarik....
hari ni aku benar2 yakin dan btul2 paham yg manusia sememangnya x pernah sempurna...
ada la sorg awek reception ni, sume org tahu yg awek reception ni selalunya cun,
cantik, seksi... bak kata org mmg tip top la awek keje reception ni....
aku blum pnah jumpa lg la awek reception x cantik, buta ke, cacat ke... hahaha
tp yg pasti awek reception ni mmg cun dan terbaek... tp dlm keadaan yg terbaek tu pun sebenarnya ada kekurangan... nk tau apa yg kurang tu??? hhaha td masa awek reception tu nk gi ofis kt tingkat dua melalui tangga dia bleh bernti kejap, tgok kiri kanan dia igt line clear... dia tak tahu aku tgah tgok dari atas bilik stor boleh straight nampak dia... dgn tanpa ragu2 lg awek ni telah menyeluk celah kangkangnya melalui bahagian bawah skirt untuk menggaru celah kangkang.... aku yg tgah perhatikan dia merasa sgt terkezut... hahahah satu pandangan yg jarang kita lihat... lepas dia lega menggaru...
aku pun tanpa segan silu menjerit, PEEEWWWWIIIITTTT.... HAHAHAHA tekejot berok awek tu berlari naik tangga... sekali lg aku menjerit sekuat hati... KANTOI.... WAKAKAKA.... buduh punya awek cun...

_________________
LOCK your HEART when u have someone special, LOYALTY is more important than MONEY.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan   Today at 2:35:33

Back to top Go down
 
Perangai rakan anda yg pelik @ memalukan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab 125z Malaysia :: Sembang ~ sembang..-
Jump to: